Torsdag

Idag fick jag och Eila besök på förmiddagen. Fina Linda och lilla Ida kom förbi en sväng för att planera lite inför midsommar. Eila tycker det är så kul med andra barn så hon sken som en sol :).
Var ju på vv ikväll också och det gick sådär idag... Inte för att jag har fuskat utan för att det är "fel" tid i månaden så jag är väldigt svullen... Men jag får väl tillbaka det nästa vecka förhoppningsvis :).

Just nu busas det för fullt här hemma innan lilla fröken ska gå och lägga sig.
Onepeice

Men hur söt var inte den här då?Dagis

Å vad glad jag blev idag när jag fick ett mail som sa att Eila fått ett platserbjudande på det dagiset vi ville ha.
Vi ska såklart tacka ja så den 1 oktober börjar min lilla tjej på dagis :). Det blir bara 15 timmar i veckan i början. Min tanke är att hon då får mjukstarta lite innan jag börjar jobba heltid i januari.

Nu ska vi kika på fotboll hade vi tänkt. Ha en trevlig kväll :)


En nybadad liten fis


Fredag

Jag är visst lite dålig på att uppdatera här just nu... Lägger mitt krut på instagram istället. Men ett litet inlägg då och då ska jag försöka fixa :).

Imorgon blir Eila 9 månader... Tänk att om bara 3 månader är hon 1 år min lilla fis.
Det är full rulle här hemma om dagarna nu när hon kan ta sig runt mer själv. Hon är fortfarande inte uppe på alla fyra men hon drar sig fram på underarmarna och skjuter ifrån med foten :).

Jag fortsätter på med VV och har kommit ungefär halvvägs till mitt slutmål. Känner mig inte jätte motiverad just nu men jag tänker fasiken inte ge mig förrens jag har kommit dit jag vill!

Här kommer några bilder från Instagram (vill du följa oss så heter vi linaocheila)Maggio

Vilken kväll det var igår! Jag var med mina fina jobbarkompisar på 25 års fest för A6-köpcentrum. Å så roligt det var :).
Först drinkar hos fina Lowisa sedan upp till A6 för 3 rätters, stand-up med Özz Nujen och Veronica Maggio som avslutning på kvällen, Magiskt! 
Behöver jag säga att jag var trött när Eila slog upp sina blå 6.30 i morse.. ;)