Instagram

Då finns även jag och Eila på instagram :). Gillar det skarpt! linaocheila heter vi om du vill hänga på ;)


Solskydd

Idag har vi varit på BVC en sväng med Eila allt såg bra ut som vanligt :). Glömde bort hälften av frågorna jag tänkte ställa som vanligt men jag kom ihåg att fråga om solskydd och det var strängt förbjudet att använda solkräm... Det är långärmat och långbent som gäller för Eila i sommar så jag gick förbi Lindex på hemvägen och köpte riktigt tunna byxor till henne så hon inte blir för varm. Ska även åka till babyproffsen och se om dom har något parasoll som passar till vagnen...

Idag fick Eila testa att äta macka själv för första gången och det gick ju hur bra som helst :). 


En dag i skuggan


Morsdag

Har plockat in några syrenkvistar som sprider en härlig doft i hela trapphustet :).
Grattis på morsdag alla mammor!


Moheda

Igår åkte jag och Eila in en sväng till Jönköpings marknad. Vi var bara där en liten sväng för det var varmt och jättemycket folk men jag fick med mig ett par skor hem. Dom är en liten belöning till mig själv för att jag nådde det där delmålet (med vikten) i torsdags :).


Moheda Betty


Busunge


Sunny day

Det ser ut att bli en varm och solig dag idag med. Det är ju så härligt med svensk sommar :).
Idag är det marknad i Jönköping så vi kanske tar en sväng in lite senare. Brukar inte vara så jättemycket att ha men en liten utflykt är ju alltid trevligt :).


Onsdag

Just nu käkar jag frukost och Eila stökar på köksgolvet :). Strax ska vi ge oss ut i det fina vädret tänkte vi.
Ha en bra dag!


Sommar!

Tog en morgonpromenad idag för att kicka igång veckan ordentligt :). Jag och Eila kom fram till att nu är det sommar! Mitt Huskvarna är underbart vackert på sommaren... Det är lätt att bli hemmablind men ibland slår det en hur fint det faktiskt är :).

Eila har precis somnat så jag ska sätta mig i solen och äta frukost.
Ha en trevlig måndag och hoppa att solen skiner på er med :)


Godisråtta!

Hej vänner!
Har varit en fullspäckad helg därav frånvaron... Jobbade några timmar i fredags och även i lördags. På lördagskvällen var mina fina vänner här och grillade och idag har vi varit i Borås på dop.
En mycket trevlig helg men usel ur VV perspektiv... Men nu borstar jag av mig det och tar nya tag imorgon :).
Har satt upp ett delmål med vikten till den sista maj och jag ska ta mig fasiken fixa det!! (Även om det känns långt borta efter denna helgen...)


Tankar...

Just nu funderar jag mycket fram och tillbaka på val av förskola till Eila... När jag var liten och gick på dagis så trivdes jag aldrig och kände mig väldigt ensam. Det är min värsta mardröm att Eila ska känna likadant...
Jag försöker att inte tänka för mycket på mina dåliga erfarenheter för jag vill inte föra över mina negativa känslor på henne men det gör att jag är petig och vill hitta en förskola som känns 100% bra för både mig och henne.
Nästa vecka ska vi åka och hälsa på på en montessoriförskola som jag har hört mycket bra saker om så det ska bli kul att se om det är något för oss :).


I am numb!

Har varit hos tandläkaren idag och en "rolig" liten sak hände...
Dagen började med att jag fick sovmorgon för pappan är ledig idag, så när jag vaknade var det bara att gå upp göra sig i ordning och gå iväg så jag hann inte med någon frukost innan...
När jag kom dit sa tandläkaren att idag blir det en sån där jobbig bedövning som bedövar halva käken och tungan.
Han bedövar och inget mer med det förrens han och sköterskan började viska bakom min axel... Då kommer det fram att han råkat sätta bedövningen på FEL sida!
Man kan ju inte annat än skratta åt det men nu sitter jag här hungrig och med hela ansiktet bedövat.


Älskade unge!
Wayfarer

Idag är det marknad i Huskvarna så vi gick dit en sväng och kikade lite jag och Eila. Jag hittade inget som föll mig i smaken, Eila däremot hittade ett par solisar som hon promt skulle ha ;).
Jag har varit lite skeptisk till solglasögon för små barn men dom var ju så söta så jag kunde inte låta bli :).
8 månader

Idag blir min lilla älskling hela 8 månader. Skriver varje månad att tiden går så fort men den gör verkligen det!
Nu är det snart sommar och den går ju om möjligt ännu snabbare och innan vi vet ordet av är hon redan ett år...

Idag är det riktigt regning och grått ute så vi tar och följer med Eilas mormor till A6 en sväng. En perfekt syssla när vädret är tråkigt :)


VV

Hej vänner! Jag är lite dålig på att uppdatera här just nu... Ska jag vara helt ärlig har jag fullt upp med annat.
För 6 veckor sedan gick jag med i viktväktarna för att bli av med alla överflödskilon. Det går jättebra och jag har gått ner en hel del i vikt men det tar faktiskt upp en del tid. Man ska planera, laga mat och träna. Men det går så galet bra och som det är nu känns det som att jag kan hålla på hur länge som helst :).


Hi

Jisses det är redan maj! Tiden går så fort att jag inte hänger med. Om bara en vecka blir min lilla bebis 8 månader...
Idag är det kanonväder så vi ska spendera dagen ute i trädgården och i eftermiddag blir det fika med mina fina vänner. En riktigt bra första maj med andra ord :)