Nike

Var uppe på jobbet och hälsade på en sväng idag. Kom ut därifrån med ett par nya träningsskor :).
Nu håller vi tummarna för att jag snart blir bra i ryggen så jag kan inviga dom för jag kommer träna som en gud i dessa neonrosa skönheter :)



Sjukling

Jag har en liten sjukling här hemma nu. Eila är snorig, gnällig och har ont i halsen. Stackars liten, jag önskar att man bara kunde ta bort det onda. Men det går ju över förr eller senare :).

Eila på promenad med mormor :)


i <3 it

Jag har ett nytt tidsfördriv :). Jag älskar att surfa runt på weheartit och titta på fina bilder :).





















Mammig

Igår var vi hos Maggan på BVC och vägde och mätte lilla fisen. Hon har smalnat av lite och hoppat ner en kurva men det gjorde inget för hon ligger fortfarande lite över medel ;).
Idag har lilla fröken varit väldigt mammig... Så fort jag satt ifrån mig henne har hon börjat gråta hysteriskt vilket inte alls är likt henne. Men det är tydligen vanligt att det blir så i den här åldern. Typiskt bara att jag har problem med ryggen just nu och helst inte ska bära något om det ska bli bättre...

Idag har jag (med Eila sittandes i babybjörnen på magen) lagat barnmat. Lagade fisk med potatis och kött med potatis och båda rätterna var smaskens tyckte Eila. Blir så glad när hon tycker om det man har lagat själv .).
Måste bara hitta små matlådor i plast med lock som jag kan frysa in maten i... Har du något tips så lämna en kommentar :) 







Hejdå för denna gången...

Nu är vi på väg hem mot Jönköping igen. Det har fungerat kanon med Eila på resande fot trots att en liten tand har spruckit igenom :). Hade väntat mig en gnällig tjej pga det men ingenting...
Jag som laddat upp med både flytande och vanlig Alvedon men det behövdes inte :). Så duktig är hon!


Mot Malmö!

Nu sitter vi i bilen på väg till Malmö över helgen. Ska bli härligt att komma iväg lite faktiskt. Jag började dagen med ett pass på Friskis så jag känner mig sådär härligt nöjd. Perfekt start på helgen :).


Myror i brallan

Idag har min dotter myror i brallan... Hon ormar sig, bankar, fäktar och drar sin mamma i håret. Men vad gör det :).
Nu ska jag packa min träningsväska och ge mig bort till friskis & svettis :).


Mycket vill ha mer...

Hej vänner!
Idag har vi spenderat dagen på stan tillsammans med min fina vän Anna. Alltid lika trevligt att träffas och snacka lite skit ;)
Måste färga utväxten i mitt hår snart så en färg fick följa med hem. Såg även att min favorit parfym alla kategorier som jag trodde dom slutat att tillverka fanns att köpa igen. Åå blev riktigt glad för den luktar så himla gott!
Det tråkiga är att jag har ett helt gäng parfymer som jag MÅSTE använda upp innan jag köper en ny och det går ju inte åt speciellt mycket nu när jag är hemma med Eila.
Jaja får väl hoppas att den finns kvar om några år när jag gjort slut på dom jag har ;).



 
 Shiiit när blev det så många? Dom måste ha förökat sig...


Happy day

Det blev ett besök till Stadsparken efter promenaden. Tanken var att Eila skulle få gunga lite men det var kö till gungorna så vi gick och kollade på djuren istället :).
Sedan åkte vi förbi Coop på vägen hem och fyndade några barnböcker på bok rean.


Long time no see

Jag tog visst en ganska lång paus från bloggen... Om sanningen ska fram så har jag haft fullt upp med annat men jag ska försöka skärpa mig :).
Idag är det strålande sol ute så jag tänkte kicka igång dagen med en promenad och sedan får vi se vad vi hittar på, men om det inte är för kallt kan jag tänka mig att bara slappa i trädgården i en solstol :).


 Skön morgon-frissa ;)


Miniatyr

Mamma jag är en stor tjej nu, jag kan själv sa Eila till mig och hoppade upp i stolen ;)


Eila och burken

Eila har en ny favoritsak här hemma... Och hon har bra smak den lilla damen, det är nämligen en burk med min absoluta favorit lotion från Victorias secret.
Nästan hela dagen idag har hon släpat runt på den och tar jag den ifrån henne blir det sura miner direkt.
Men imorgon är det väl någon ny sak som är poppis... Eller jag hoppas det iaf så jag får min burk tillbaka ;).






Söndag

Vi har en slappis söndag idag. Vädret är tråkigt och vi känner inte för att hitta på något alls...
Imorgon däremot hoppas vi på bra väder för då ska vi bygga trädäck i trädgården :)




Mamma JAG vill ha ju kameran!