Lite bebisprylar...

Såg längre ner i bloggen att jag i början av graviditeten suktade efter en Bugaboo till vår lilla skatt men efter mycket noga övervägande valde vi en Joolz day istället. Främsta anledningen till att vi valde Jollzen var att den är högre än Bugaboon. Både jag och sambon är långa och kände speciellt med liggdelen på Bugaboon att den var lite för låg för oss... Vi sökte runt lite på nätet och hittade Joolzen som faktiskt är gjord speciellt för lite längre personer.
Vi köpte även till adaptrar till babyskyddet så det går att knäppa på vagnen, vet inte hur mycket man kommer använda sig av den funktionen egentligen men det kan nog vara bra om man bara ska göra lite snabba ärenden.



 
 Här har vi vår Joolzen...



Såhär ser den ut med babyskyddet på..



Dethär kommer bli lillans första sovplats.


Malin & Prinsessan

Åh vad mysigt det ser ut med hennes sovplats. Den där kaninen har vi hängandes på vagnen och Jolie har älskat den sen dag ett. Så fin är den!

2011-08-0420:16:52
URL: http://malinsblogg.se
Sandra

Svar: tack snälla! =)



Gud va fina saker.

Vi köpte en bugaboo och är super nöjda, men håller med om att den är lite låg i liggdelen.. Joolz såg jätte bra ut. Har aldrig sett den i verkligheten...den säljs kanske inte i så många butiker. Det är väl den hannah graaf säljer va?

2011-08-0420:19:31
URL: http://sandrasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0