Lördag

Idag har vi varit inne nästan hela dagen, tur att min syster med hennes små busar var här på besök för annars hade nog jag och Eila klättrat på väggarna ;).
Jag drar mig för att gå ut när det ösregnar, får väl investera i ett regnställ kanske...
Eila ramlade och slog sig på riktigt för första gången idag. Hon stod och höll sig i ugnsluckan och hoppade och drog, luckan öppnades så hon föll bakåt och jag tror hon fick handtaget på läppen eller under läppen... Hon fick iaf ett sår på den där strängen som sitter under överläppen.
Det blödde rätt mycket och hon var såklart ledsen en stund men det gick över rätt fort. Mammahjärtat värkte en stund det också ;).


TGIF

Härligt med fredag! Idag har jag och Eila varit på a6 tillsammans med fina vänner. Jisses vad trötta vi är nu... Eila sover och jag känner att jag nog också skulle kunna ta en nap. Det ska jag dock inte för då kommer jag inte kunna sova ikväll ;).
 
Min kompis Malin och hennes Erik blev föräldrar till en liten Edvin igår natt så vi kikade lite på små killkläder. Åå det finns ju så mycket fint!
Brukar ju hänga på tjejsidan men det finns så himla mycket fint till små killar också. Speciellt Newbie från Kappahl är ju underbart! När Eila var så liten gick storlekarna på den avdelningen upp till 68. Nu såg jag att dom utökat till 74... Men varför inte utöka till 86 när dom ändå håller på? Det blir väl lagom till när Eila vuxit ur den storleken kan jag tänka mig ;).
 
Eila 12 dagar gammal iklädd Newbie :)
 
 
 
 

Klart ungen ska ha Missoni ;)

 
På morgonen idag var vi hos tandläkaren för första gången med Eila. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på men jag glömde helt bort att fråga om hennes tandgnisslan... Får väl ringa och höra vad dom säger om det. Annars gick det bra :).
 
När vi var färdiga hos tandläkaren gick vi förbi Lindex för att spana in Missoni-kollektionen. Var där 10.20 och det var redan väldigt utplockat. Men ett litet plagg fick vi med oss hem :).
 
Eila sover middag nu men när hon vaknat ska vi gå och köpa tyg. Tänkte damma av symaskinen ikväll och sy haremsbyxor till lilla fröken. Vi älskar haremsbyxor! Fattar inte varför jag inte sytt det tidigare för så svårt tror jag inte att det är :) .
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trötter

 
En sliten morsa som skriver här ikväll. Blev ett pass på friskis och jag kände mig riktigt seg och inte alls på topp. Men så är det ibland... Imorgon blir det ingen träning så då får kroppen vila lite :).
 
Idag har det varit strålande fint höstväder så vi har spenderat dagen ute i friska luften. Min lilla fis har inte vågat sig på att gå själv ännu men att gå och hålla mamma i handen funkar fint tycker Eila som envist skulle gå hela vägen från lekplatsen och hem. Försökte sätta henne i vagnen några gånger men det blev vilda protester varje gång.
Nu lät det kanske som att det är jättelångt till lekplatsen men det är det såklart inte, men har man korta små ben så tar det sin lilla tid att avverka dom ca 200 metrarna ;).
 
 
 
 

Instagram

 
linaocheila heter vi :)

Söndag

Just nu ligger jag och sambon utfläkta i varsin del av soffan och är sådär härligt osociala som man blir när en sitter med datorn och en med telefonen i högsta hugg ;).
Jag jobbade en liten kortis igår och idag har vi varit ute nästan hela dagen, matat ankorna och hängt i lekplatsen :).
 
Till veckan står besök hos tandläkaren på schemat för Eila. Ska bli spännande att se vad dom har att säga...
Hon har av någon anledning börjat gnissla tänder så jag hoppas dom har något tips på hur jag kan få henne att sluta med det. 
 
 

Kallt!

Det börjar bli riktigt kallt ute nu och jag trodde vi var redo för det men tydligen inte... När vi går ut tar jag på Eila skaloverall, vantar, mössa och antingen uggs eller kavatskorna med ull-sula i.
Trodde att vi skulle klara oss en bit in på hösten med detta men hon är nästan alltid kall om fötter, händer, armar och ben när vi kommer in...
Ska vi bli tvungna att redan plocka fram vinteroverallen? Och om vi måste använda den redan nu när det är 10-15 plusgrader vad ska hon då ha på sig när det blir minusgrader?
Ska testa med fleeceställ och raggsockar först innan vi ger oss på vinteroverallen tror jag.
 
 
 
 
 

22,46

Exakt just nu för ett år sedan kom hon. Vår älskade, underbara lilla tjej.
Tänk att det redan gått ett helt år sedan hon efter lite påtryckningar (blev igångsatt 15 dagar över tiden) kom ut och kikade förvirrat på oss med sina stora blå ögon.
Vilket härligt, omtumlande, underbart och ibland jobbigt år det har varit. Men helt klart det bästa året i mitt liv!
 
Grattis EILA på din dag.
 
JAG ÄLSKAR DIG!