Tips

Å vad fin den här dräkten (eller vad det kallas) är! Synd för mig och Eila att den är från Kappahls newbie kollektion som ju bara går upp till storlek 68... Men har du en liten tjej så får du här ett litet tips :)


Fredag

Typiskt! Vi var precis på väg ut genom dörren för en promenad i det fina vädret när jag inser att vagnen är kvar i bilen som pappan tagit till jobbet...
Åh skit också! Men, men vi får väl gå när han kommer hem istället och hoppas på att solen fortfarander lyser då :).
Istället gick vi in och tog lite bilder på Eila :).




Pappamys

Eila sitter just nu och myser hos sin pappa med nallen i famnen :).


Söt-nöt

Idag har Eila en liten, liten fantastiskt söt tofs. Den fyller egentligen ingen funktion för så långt hår har hon ju inte än men den är fin att titta på :)


Hemma

Nu är vi hemma i Huskvarna igen. När vi kom hem var pappan på jobbet men på köksbordet väntade två presenter på oss, en till mig och en till Eila... Tolkar det som att pappan har saknat oss ;).
Jag fick ett nytt doftljus vilket var perfekt för det gamla tog precis slut och Eila fick en fin nalle. Skrev om den för några veckor sedan... Den fungerar som en vetekudde, man lägger in den i micron 60 sek så blir den ljummen :).

Det är lite si och så med sömnen här hemma just nu.. Lilla fröken hostar mycket när hon ligger ner vilket stör hennes sömn. Men just nu sover hon iaf lugnt med sin varma nalle ;).


Sommar..?

Oj vad varmt det blev idag. När jag satt i solstolen på altanen och blundade kändes det som en dag mitt i juli :).
Var ju med mamma och pappa på golfbanan på förmiddagen och resten av dagen spenderades som sagt i solstolen.
Imorgon åker vi hem till Huskvarna igen med lite ny energi. Öland är bra fint faktiskt :).


Golf

Idag ska det bli sommarvarmt här på Öland, 18 grader sägs det. Så härligt!
Idag ska jag och Eila följa med mormor och morfar och spela golf. Får se om jag kan svinga en klubba ;).
Nu ska vi kicka igång dagen med lite frukost.
Ha det :).


Tidig morgon

Oj oj det är full rulle här trots att det är galet tidigt. Vi tog med oss gåstolen hit för det är så stora golvytor hon kan åka runt på. Detta tycker hon är riktigt kul och fort går det :)
Idag ska vi på utflykt söder ut på Öland mot Färjestaden. Jag har inte varit så mycket söder över så det ska bli kul :).

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1792724/images/2012/pic_194850161.jpg" class="image">


På stan

Eila passade på att ta en fika på stan idag :)


Promenad

Var på en solig men blåsig promenad här på Öland jag och Eila. Längtade man till sommaren innan gör man det ännu mer nu bara av att vara här :)


Morgonstund

Försöker mig på ett mobilinlägg så här en tidig söndagsmorgon :). Vi är ju på Öland nu med familjen. Jag och Eila har tyvärr blivit sjuka... Min lilla höna hade feber igår, idag är det lite bättre men fortfarande några grader för varm. Men hon är en riktig kämpe... Inga sura miner utan hon är sitt vanliga glada jag ändå :).


Soffpotatis

Sitter just nu framför tvn och halvsover. Har lite ont i halsen också så det kanske är något på gång...
Imorgon ska vi åka till stugan på Öland och spendera några dagar tillsammans med Eilas mormor, morfar, moster och kusiner. Ska bli kul att komma iväg lite faktiskt men vi kommer ju såklart sakna pappan... Men han jobbar kväll hela veckan så vi skulle inte sett varandra så mycket ändå ;).

Var tvungen att åka upp till jobbet och fixa med några papper tidigare idag, när vi ändå var på A6 passade vi på att köpa några nya pyjamasar till Eila. Hon har skenat iväg på längden så alla pyjamasar hon hade var nästintill knäkorta... Ganska billigt blev det också då det var 25% rabatt på Kappahl :).


Liten fis på shoppingtur


Kusin-vitamin


Idag har Eilas fina kusiner varit på besök. Det är riktigt kul att se att dom så smått börjar kunna leka med varandra :)












En dag i solen...

Lite bilder från gårdagens trädgårdshäng :). Blir nog något liknande idag med skulle jag tro...















Sunny day



Vi tog en långpromenad mitt på dagen och satte oss sedan  i trädgården i solen.
Där blev vi kvar ett tag för det är riktigt varmt ute idag. 14 grader visade termometern så då får man ju passa på att spendera några timmar ute i det fina vädret.
Eila fick sitta på ett liggunderlag och leka medans jag kavlade upp ärmarna i hopp om att få lite färg ;)


Fröken fåfäng..

När vi sätter Eila i gåstolen går hon oftast direkt fram till kakelugnen och speglar sig i luckorna som sitter i perfekt höjd för henne. Hon tittar en liten stund flaxar lite med armarna för att se om figuren i luckorna också flaxar :).
Sedan kör hon vidare mot nya äventyr...


Göteborg

Nu är jag hemma igen efter en helg i Göteborg med fina vänner :). Vi spenderade lördagen på stan och på kvällen gick vi ut och åt.
Jag shoppade nästan bara till Eila men det går ju inte låta bli... Det finns ju så mycket fint till en liten tjej :).


Älskade unge!

Idag blir min underbara dotter 6 månader. Vad hände? Vart tog tiden vägen? Det har helt klart varit det bästa halvåret i mitt liv!


Liten Eila 1 dag gammal..




1 månad





2 månader





3 månader





4 månader





5 månader





Idag 6 månader gammal :)


Stubb

Satt på förmiddagen och tittade tillbaka lite i bloggen och såg en bild från sista månaden av graviditeten.
Gud vad jag saknar mitt fina, tjocka, härliga graviditets-hår ;).
3-4 månader efter förlossningen tappade jag så sjukt mycket hår att det inte är mycket kvar... Men nu har det börjat växa ut och jag ser inte riktigt klok ut!
Jag har en stubb-lugg haha. Jag är ju såklart glad att det är på väg att växa ut för det gör det tydligen inte på vissa. Men jag kommer få se smått galen ut ett tag framöver för det växer ju inte ut på en natt...

I augusti ca 1 månad innan förlossningen...


Stubb-lugg 6 månader efter förlossningen.


Lappar is the shit!

Min lilla fis har en förkärlek för lappar... Sitter det lappar på leksaken så är det den som är kul och inte själva leksaken.
Igår när vi var på IKEA så gick vi igenom barnavdelningen och där såg vi en back med små mjukisdjur med hela TRE stycken långa lappar på. Paradiset för en liten lapp-älskare! Så en liten filur fick följa med hem :)

 


Tralala

Eila har precis somnat så jag slog mig ner här en sväng innan jag ska gå och fixa lite mat.
Lilla fröken fick gå på promenad hela två gånger idag. Först gick ju hon och jag en sväng. Sedan tog mormor med henne ut på en tur i vagnen :).
Jag passade på att kika på skidskyttet och så tog jag mig faktiskt en powernap.

Imorgon är pappan ledig så vi ska åka in till stan en sväng tänkte vi. Hoppas det är lika fint väder som idag, men gärna lite varmare dock ;).



Frametastic!

Har precis kommit hem från BVC. Vi kollade upp en liten grej på Eila som jag gått och oroat mig över men det visade sig att det inte var något så nu kan jag pusta ut :).
Lillan springer just nu fram och tillbaka i vardagsrummet i sin gåstol och ger ifrån sig små glädjetjut, för det är ju så kul att kunna ta sig fram själv ;).

Nu ska vi klä på oss och ge oss ut i solen för en promenad längs vättern.


Solskygg..

Nu har vi precis kommit hem efter en dag på språng. Satt i trädgården i solen en stund innan vi gick in och det är riktigt, riktigt varmt om man sitter i lä :). Eila är dock inte alls förtjust i solen så jag funderar lite på hur man ska lösa det... Känns ju lite trist att hänga något över vagnen för då ser hon ju inget.
Ja vi får nog klura lite på det tror jag...




Fotboll

Just nu sitter Eila med sin pappa i soffan och tittar på fotboll (eller foppoll som man säger i Jönköping;).
Ska strax spola upp ett bad till lillan och sedan ska hon gå och lägga sig. Pappan ska iväg och spela kort med några kompisar så jag får underhålla mig själv ikväll.
Men det funkar det med för då får jag både ha datorn och bestämma kanal på tvn ;).




Mums med mango

Har ju redan sagt att jag är riktigt nöjd med "fruktnappen" men jag säger det igen :). Köpte fryst mango sist jag var i affären. Då tar jag bara ut så många bitar vi vill ha och man behöver inte ens tina dom helt för det är nog bara skönt på ett kliande tandkött med kall frukt :).




Life is a flower

Tycker det är väldigt trevligt att ha färska snittblommor hemma.. Och det är ju ännu trevligare när dom efter en vecka fortfarande ser ut så här :)


Busan

Idag var min syster och lilla Malva på besök en sväng. Syrran hade ett ärende så för en stund lekte jag tvåbarnsmamma ;). Dom var så snälla båda två, Malva sov nästan hela tiden och Eila passade på att ta en lur hon med.

Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng brevid en sjuk sambo, håller tummarna för att jag och Eila inte smittas men det ska väl mycket till... ;)

Från tidigare idag när skruttan hjälpte mig att bädda..







Umami taste teaser

Var på Babyproffsen tidigare idag och köpte lite nya nappar och en Umami taste teaser.
Vilken grej! Vi åkte hem och testade direkt och hon älskade den. Blev riktigt arg på mig när jag tog den ifrån henne :).
Så vi gick genast bort till affären för att fylla på fruktskålen med äpplen, päron och mango.